ARDAHAN / MERKEZ - Ardahan Özel Eğitim Meslek Okulu

May

Okulumuzda düzenlenen 10-16 Mayıs Haftası özel sergisine İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan Bulut, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Akın Koç ve Halil Alıcı, Şube Müdürleri Atanur Sarıçam, Gökhan Soner Aydın ve Tamer Avşar katılım sağladı. Yiyecek ve İçecek Hizmetleri, Giyim Üretim Teknolojisi ve El Sanatları alanlarında oluşturdukları ürünleri sunan öğrencilerimiz sergiyi eğlenceli bir müzik dinletisiyle sonlandırdı.

May

10-16 Mayıs Haftası münasebitiyle BİZ BİR EKİBİZ sloganıyla Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü Öğrencileri ve Şehit Türkmen Tekin MTAL öğrencilerinin ortak çalışmaları sergilendi. Başta ev sahibi olan Şehit Türkmen Tekin MTAL Müdürü Osman ERDEM ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa kemal Atatürk'ü vefatının 83.yılında rahmet minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Okulumuzda Kışa Hazırlık Çalışmaları

Eyl

Okulumuzda giriş çıkışlarda sorun teşkil eden aydınlatmalar yetkililer ve okul personelimiz tarafından kaldırılıp güvenliği sağlanmıştır.

Eyl

Veli Bekleme Alanımız Oluşturuldu

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan, Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü gereğince, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla Okulum Temiz Projesi kapsamında Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazandık.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Erhan BULUT, Özel Eğitim Şube Müdürü Sayın Tamer AVŞAR, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Yıldız DEDE, Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Filiz BAYDAR ve Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Buse BERKE ilk kez öğrenci kabulüne başlayıp yüzyüze eğitime devam eden Ardahan Özel Eğitim Meslek Okulunu ziyaret edip Okul Müdürü Mustafa Batuhan İBİŞ'ten bilgi aldılar.

Ağu

Ardahan Özel Eğitim Meslek Okulu 2020-2021 eğitim-öğretim yılında eğitim-öğretim faaliyetine başlayacaktır.