ARDAHAN / MERKEZ - Ardahan Özel Eğitim Meslek Okulu

OKULUM TEMİZ BELGESİNİ HAK ETTİK

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan, Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü gereğince, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla Okulum Temiz Projesi kapsamında Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazandık.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Akın KOÇ Okulum Temiz Belgesini Okul Müdürümüz Mustafa Batuhan İBİŞ'e takdim etmişlerdir.

16-04-202116-04-202116-04-2021

Yayın: 16.04.2021 - Güncelleme: 16.04.2021 12:21 - Görüntülenme: 193